Szervizelt termékkategóriák 

Okostelefon

Okosóra, karpánt

Kiegészítő

Cégünk a Realme készülékek kizárólagos, hivatalos szervizeként van jelen a magyar piacon. Európának még ismeretlen, de más régiókban már bizonyítottan helytálló, rendkívüli ütemben feltörekvő gyártó készülékeit a lehető legnagyobb precízitással javítjuk.

Szervizelésre váró, akár garanciális akár garanciaidőn túli készülékét, a vásárlás helyén is leadhatja. Ebben az esetben kérjük, hogy az üzletek nyitvatartásairól és a garanciaidőn túli javítás lehetőségeiről legyen szíves a leadás helyén érdeklődni.

Készülékét, személyesen vagy akár postai úton is eljuttathatja hozzánk. Elérhetőségeinkről, nyitvatartásunkról az „Üzletünk” menüpont alatt tájékozódhat.

Amennyiben az otthona kényelméből szeretné intézni a javítással kapcsolatos teendőket, úgy lehetősége van igénybe venni háztól-házig szolgáltatásunkat, a „Door-to-door” menüpont alatt. A feltételekről, a feladás és a csomagolás módjáról, illetve a megrendeléssel kapcsolatos információkról szintén ezen menüpont alatt tud tájékozódni.

Továbbá leadhatja készülékét bármelyik átvevőpontunk egyikén országszerte (Extreme Digital szaküzletek). Az átvételipontok nyitvatartásairól a https://edigital.hu/faqcategory/nyitva-tartas-es-elerhetosegek oldalon tájékozódhat.

Átvevőpontjaink (EDIGITAL ÜZLETEK):

A gyártó elérhetőségeiről valamit a garanciális leadás feltételeiről az alábbi linken tájékozódhat:
https://www.realme.com/eu/legal/repair-service